Opslag

Viser opslag fra august, 2015

Adresse

Billede
Vi har endelig fået en nøgle til postkassen, så nu er vi klar til at modtage post på adressen: C/ Azalea 416 chalet 23 Soto de la Moraleja 28109 Alcobendas (Madrid) Spanien

Skinke i lange baner

Billede
Skinke er en delikatesse her i Spanien. Og jeg indrømmer gerne, at det smager godt. Men jeg blev alligevel lidt imponeret over udvalget i supermarkedet, hvor der er skinke i lange baner.

Flugten til Toledo

Billede
Vores container kom i fredags, hvilket var lidt senere end forventet, men tidligere end frygtet. Vi havde set frem til endelig at sove i vores egen seng igen, men drengene var ikke helt tilfredse med, at det også betød, at de skulle sove i deres senge. Nu er vi gang med at pakke ud og sætte på plads, men det er ikke så nemt at klemme alt fra 350 m2 ned på 200 m2. Så i dag flygtede vi fra kaos og kørte en tur til Toledo, hvor vi så en katedral, en ridderborg og en masse fine sværd. 

Nyt hjem

Billede
Efter at have boet to måneder i en kuffert har vi endelig fået et hjem igen. Vi har ikke fået nøglen til postkassen endnu, så adressen kommer senere. Men her er et par billeder af vores nye hjem. Det er os, der bor til venstre. Vi bor i kælderen, mens vi venter på, at containeren med vores ting kommer. Drengene leger med Beyblades, mens mor her pakker ud. Men der er også tid til en tur i poolen.