Opslag

Viser opslag fra juni, 2016

School's Out

Billede
Så har vi også fået sommerferie. Det betyder leg i poolen. Men desværre også farvel til et par venner, der rejser hjem eller ud på nye eventyr. Her er Phillip til afskedsfest hos Nico, som han har gået i klasse og spillet fodbold med. Photo credit: Elizabeth

På landet

Billede
I weekenden var vi en tur på landet for at se La Granja de San Ildefonso. Ifølge mine sparsomme spanskkundskaber betyder granja bondegård, men der var ikke meget gård over dette kongelige slot. Slottet er fra 1724 og har været brugt som de kongeliges sommerresidens. Slottets beliggenhed for foden af bjergkæden Sierra de Guadarrama gør det til et dejligt tilflugtssted fra den meget varme sommer i Madrid. Såvel for de kongelige som for os. Vi besøgte den tilhørende have, som også omfatter en skov og ikke mindre end 26 springvand. Det er kun et par gange om året, at alle springvand er tændt på én gang. Men vi var da så heldige, at der var 4-5 af dem, der blev tændt, mens vi var der. De bliver kun tændt en gang om dagen på udvalgte dage.

Dengang jeg blev 40...

Billede
Nu er det jo ved at være længe siden, at jeg blev 40 (gisp). Jeg fejrede dagen i New York med familien. Her er et par billeder fra vores tur: Da vi kom hjem, var vi trætte af jetlag og mætte af oplevelser. Men det var en stor oplevelse for os alle.