Opslag

Viser opslag fra oktober, 2015

Halloween

Billede
Her er et par billeder fra vores første Halloween i Soto Park.  Drengene høstede 500 g slik hver.

Her bor vi

Billede
Her er som tidligere lovet et par billeder inde fra huset. Det er nu to måneder siden, at containeren kom med alle vores ting. I stueplan har vi et lille og gammelt køkken med spiseplads, en stue, en lille terrasse og et toilet. På førstesal har vi et forældresoveværelse og to små værelser samt to badeværelser med badekar. I kælderen har vi et bryggers, et opbevaringsrum, et kontor/gæsteværelse, et badeværelse med badekar og et legerum. Det er godt med lidt beviser på, at der var ryddet op, inden drengene går på efterårsferie i dag.

Blokfløjte

Billede
I Williams klasse spiller de blokfløjte i musiktimerne. Han var lidt ked af at være bagud i forhold til de andre, så han har været god til at tage blokfløjten med hjem for at øve sig. Det siger ikke så lidt, for han glemmer ellers jævnligt både trøje, madkasse og lektier. Her sidder han og øver sig, mens Phillip er til fodbold.

Barcelona

Billede
Der er først efterårsferie på drengenes skole om to uger, men vi havde en fridag i dag pga Spaniens nationaldag. Vi benyttede den forlængede weekend til at tage på road trip til Barcelona. Vi havde to dejlige dage med godt vejr, hvor vi fik set en masse af de ting, Barcelona er kendt for. Men drengene var mest imponerede over Font Màgica, som er et springvand med lys og musik. Åbningsnummeret var naturligvis "Barcelona" af Freddie Mercury.

Castillo Bonavia

Billede
Ridder for en nat

Madridista by heart

Billede
Som ægte Madridista tog farfar os med på Bernabéu. 

Segovia

Billede
Med farmor og farfar i Segovia med 250 km i timen.